DONGFENG T5 EVO FORTHING

НОВ ИГРАЧ НА SUV СЦЕНАТА

НОВО В БЪЛГАРИЯ! Гамата на големия китайски производител Dongfeng вече е достъпна за българските потребители. И веднага се превърна в хит на пазара на нови автомобили. Ако все още не сте запознати с продуктите на Dongfeng, ще Ви представим най-харесвания и купувам модел. Това е впечатляващият T5 EVO Forthing!

По отношение на външния вид автомобилът е с нова концепция за дизайн. Страничната част на T5 EVO изглежда много солидна и показва спортната форма на SUV. В задната част на автомобила популярният дизайн е с пронизваща задна светлина и четири изпускателни тръби от двете страни, които допълват спортният му вид.

В интериора, T5 EVO предлага кожен салон и дизайн с много на брой извити елементи, който създава усещането за спортен, младежки и динамичен автомобил. Освен това неговата информационно – развлекателна система, която използва еднокомпонентна конструкция от 10,25-инчови общи екрани, които могат да работят заедно, показват иновативност и високотехнологичната концепция на производителя. Мултимедийната система поддържа функции за управление като навигация, връзка с мобилен телефон, хендсфри или управление на климатика.

По отношение на мощността T5 EVO е оборудван с 1,5-литров редови четирицилиндров двигател с максимална мощност 145 кВ и максимален въртящ момент 285 Нм. За комфорта на пътя се грижи бърза 7-степенна автоматична трансмисия. Дори и с тази спортна конфигурация, автомобилът поддържа отличен разход в своята категория – 6,8 л/100 км.

ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ

Във Варна Ви очаква демонстрационен автомобил Dongfeng M4 Yacht Forthing.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ ЧРЕЗ ФОРМАТА!

Или ни позвънете на 0885 666 131 (Viber) или 0885 666 137 (Viber) !