DONGFENG T5 EVO FORTHING

НОВ ИГРАЧ НА SUV СЦЕНАТА

НОВО В БЪЛГАРИЯ! Гамата на големия китайски производител Dongfeng вече е достъпна за българските потребители. И веднага се превърна в хит на пазара на нови автомобили. Ако все още не сте запознати с продуктите на Dongfeng, ще Ви представим най-харесвания и купувам модел. Това е впечатляващият T5 EVO Forthing!

По отношение на външния вид автомобилът е с нова концепция за дизайн. Страничната част на T5 EVO изглежда много солидна и показва спортната форма на SUV. В задната част на автомобила популярният дизайн е с пронизваща задна светлина и четири изпускателни тръби от двете страни, които допълват спортният му вид.

По отношение на мощността T5 EVO е оборудван с 1,5-литров редови четирицилиндров двигател с максимална мощност 145 кВ и максимален въртящ момент 285 Нм. За комфорта на пътя се грижи бърза 7-степенна автоматична трансмисия. Дори и с тази спортна конфигурация, автомобилът поддържа отличен разход в своята категория – 6,8 л/100 км.

В интериора, T5 EVO предлага кожен салон и дизайн с много на брой извити елементи, който създава усещането за спортен, младежки и динамичен автомобил. Освен това неговата информационно – развлекателна система, която използва еднокомпонентна конструкция от 10,25-инчови общи екрани, които могат да работят заедно, показват иновативност и високотехнологичната концепция на производителя. Мултимедийната система поддържа връзка с мобилен телефон, хендсфри, управление на климатика и други.

ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ

Във Варна Ви очаква демонстрационен автомобил Dongfeng M5 EVO Forthing. Запишете се за тестово шофиране в удобно за Вас време чрез долната форма.

Или ни позвънете на 0885 666 131 (Viber) , 0885 666 137 (Viber) или 0887 407 050 (Viber) !